Foderrad.se © 2006 

         Jag ger telefonrådgivning på nummer

                     0939-10 50 110.

Numret är ett betalnummer (ca 10 :- min + moms).  

Jag måste tyvärr ha det upplägget eftersom jag inte säljer produkter som kan finansiera rådgivningen. Det är det som skiljer detta företag mot andra.

Var förberedd med dina frågor när du ringer så kan samtalet gå fort och det behöver inte bli så dyrt.

Vill du ha en foderstat så kan du efter samtalet skicka dina uppgifter via mejl till  eva@foderrad.se

Foderstat – individuellt anpassad till din häst

Om du vill ha en foderstat till din häst, så kostar den 360:-  plus moms. Foderstaten är anpassad för din häst och det ingår oftast flera alternativ. T.ex. vila, lätt arbete, medel arbete och hårt arbete. Eller så kan det vara lågdräktig - dräktig 8-9 månader och 11 månader. Foderstaten kommer på posten med en kommentar om det är något speciellt som du ska tänka på.Fakturan kommer samtidigt.

Vilka uppgifter som behövs


  Analys på grovfodret behövs.
  Att göra foderstat utan analys är en ren gissning och det kan man göra själv utan att betala.  Hästens vikt.
  Det ska vara den vikten som du vill att din
  häst ska ha.
  Är den överviktig/underviktig så får man välja den vikten som hästen ska ha när den är lagom. Är du osäker kan jag hjälpa dig när/om du ringer.  Är det en unghäst så behöver jag förväntad vuxenvikt.
  Det kan kännas svårt men då får man utgå från föräldrarnas vikt och anta en vikt som unghästen kommer att få. Ett bra sätt att få reda på hästens vikt är att väga den på en klinik.                                                               Hästens ras, ålder, lättfödd, svårfödd och annat som kan vara av intresse för mig när jag gör foderstaten.  Hästens arbete eller om den är dräktig, digivande, växande eller något annat som inverkar på hästens näringsbehov.  Nuvarande foderstat och hur du tycker att hästen fungerar på den.  Vilka fodermedel du vill använda. Ser vi att det finns bättre alternativ så räknar vi med det.   
Namn, adress och telefonnummer så jag kan skicka foderstaten och få tag på dig om jag har frågor.